Bekkenzorgcentrum Buiter

Bekkenzorgcentrum Buiter

Bekkenzorgcentrum Buiter biedt preventieve en curatieve zorg voor mannen en vrouwen met problemen in de lage rug en /of het buik-, bekken- en bekkenbodemgebied.  Daarnaast biedt het centrum specifieke kennis over chronische pijn en vermoeidheidsklachten en zijn wij gespecialiseerd in orthopedische knie en schouderklachten. In ons centrum helpen wij u graag om uw probleem gedegen in kaart te brengen. In overleg met u wordt een behandelplan op maat samengesteld.

U kunt zich aanmelden bij één van de behandelaren. Wanneer er aanleiding toe is bespreken wij uw gezondheidsprobleem met de andere behandelaren om tot een nog beter plan te komen. Wij geven u tijdens de behandelingen individuele en voor u op maat gemaakte coaching en begeleiding.  Ook besteden wij veel  aandacht aan voorlichting en preventie.

Wie zijn er bij ons werkzaam?                               

Oprichtster van het centrum en geregistreerd bekkenfysiotherapeute Josine Buiter

Bert van der Weide algemeen fysiotherapeut, gespecialiseerd in chronische pijn en vermoeidheidsklachten/burn-out en knie-schouderproblematiek.

Hetty Daemen:  werkzaam via Diadem, diëtiste

 

Welke klachten behandelen/zien wij veel:

Bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap, urineverlies, steeds terugkerende blaasontstekingen, ontlastingsverlies, obstipatie, pijn bij het vrijen, niet kunnen vrijen,  verzakkingsklachten ( moe en of zwaar gevoel in de onderbuik/vagina), urineverlies na een prostaatoperatie, ((onbegrepen-) buikpijnklachten, liesklachten, lage rug pijn, mensen met steeds terugkerende sportblessures bijv: hamstring blessures, liesklachten.

 

Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.bekkenzorgcentrumbuiter.nl

U kunt ook mailen of bellen naar: info@bekkenzorgcentrumbuiter.nl Tel: 0522-24451

 

9foto BZC Buiter logo pms u